ΥΛΙΚΑ
3 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι
2 κρεμμύδια σε κύβους
3 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. γλ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
1 φύλλο δάφνης
4 πατάτες ψιλοκομμένες
1,5 φλιτζάνι μπιζέλια
2 κούπες νερό
1,5 κουτ. γλ. garam masala
1,5 κουτ. γλ. πάπρικα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλίανδρο
Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία,σοτάρετε το κρεμμύδι,
το σκόρδο και το τζίντζερ για 3 εώς 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.
Προσθέστε το φύλλο δάφνης, τις πατάτες, τα μπιζέλια και ανακατέψτε.
Ρίξτε το νερό,καλύψτε και αφήστε να μαγειρευτούν τουλάχιστον 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Προσθέστε το garam masala και την πάπρικα.
Καλύψτε και μαγειρέψτε για άλλα 8 με 10 λεπτά.
Αφαιρέστε από την εστία. Ανακατέψτε και προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Σερβίρετε με ρύζι αν το επιθυμείτε.
Θερμίδες: 380kcals