Τα πιο εύκολα μηλοπιτάκια που έχετε φτιάξει ποτέ, με υλικό έκπληξη, την τορτίγια!
ΥΛΙΚΑ:
Για τα μηλοπιτάκια:
2 μήλα, κομμένα σε μικρά κομμάτια
5 κ.σ. μέλι
1 κ.γ. Κορν φλάουρ
1 κ.γ. κανέλα
4 τορτίγιες
Για την σως:
5 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. φυστικοβούτυρο
1 κ.σ. μέλι
λίγη κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Σε ένα τηγάνι ή κατσαρολάκι ανακατεύουμε τα μήλα με το μέλι, το κορν φλάουρ και την κανέλα.
2. Προσθέτουμε 2 κ.σ. νερό και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια θερμοκρασία για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
3. Στη συνέχεια, τοποθετούμε μερικές κουταλιές μέσα στη τορτίγια και την τυλίγουμε. Επανέλαβε το ίδιο και με τις άλλες.
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
5. Τέλος, ανακατεύουμε το γιαούρτι, το φυστικοβούτυρο, το μέλι και την κανέλα και σερβίρουμε σαν dip δίπλα από τα μηλοπιτάκια μας.