Υλικά:
4 στήθη κοτόπουλου
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
500 ml ζωμό λαχανικών
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
350 γρ. καρότα, κομμένα στα 4
1 κ.σ. θυμάρι ψιλοκομμένο, μόνο τα φύλλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνουμε να ζεσταθεί. Ρίχνουμε λίγο λάδι και ψήνουμε τα κοτόπουλα πρώτα από την πλευρά της πέτσας και έπειτα τα γυρίζουμε, για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Αποσύρουμε τα κοτόπουλα από την κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα καρότα και σοτάρουμε για ακόμη 2- 3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε ξανά το κοτόπουλο, το ζωμό, τη μουστάρδα, το θυμάρι, καπακώνουμε και αφήνουμε για 30 – 35 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα. Σβήνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Θερμίδες: 380kcals