Υλικά:
50 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το ψήσιμο και το άνοιγμα της ζύμης
50 γρ. νερό
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. γιαούρτι καρύδας, ή σόγιας
Για τις πιπεριές
1 κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μπούκοβο
αλάτι
πιπέρι
Για τα μπιφτέκια
2 vegan μπιφτέκια
1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. μπούκοβο
Για τη sour cream
200 γρ. γιαούρτι καρύδας, ή σόγιας
¼ κ.γ. κύμινο
χυμό λάιμ, από ½ λάιμ
1 πρέζα αλάτι
πιπέρι
Για τη σύνθεση
400 γρ. κόκκινα φασόλια
Για το σερβίρισμα
κόλιανδρο, φρέσκο
λάιμ, σε φέτες
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το νερό, το αλάτι, τη ζάχαρη, το αλεύρι και το γιαούρτι, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένα ζυμάρι.
Θερμίδες: 380kcals