Υλικά:
500 γρ. βρασμένα παντζάρια
200 γρ. βρασμένες φακές
1 μήλο πράσινο
1 σκ. σκόρδο
500 ml ζωμό λαχανικών
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε μία βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τα παντζάρια, τις φακές, το μήλο, το σκόρδο και τα καραμελώνουμε για 2-3 λεπτά. Αδειάζουμε το ζωμό λαχανικών, βάζουμε αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Με το ραβδομπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά και σερβίρουμε τη σούπα με κρέμα καρύδας. Θερμιδες 360kcal