Υλικά:
250 γρ. noodles
700 ml νερό, βραστό
1 μεγάλο αγγούρι, κομμένο σε ροδέλες
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε στικ
2 καρότα, κομμένα σε στικ
3 φρέσκα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
½ μάτσο κόλιανδρο
2 κ.σ. σουσάμι
150 ml σάλτσα σόγιας
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αδειάζουμε τα noodles σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το βραστό νερό, τα καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη και τα αφήνουμε για 4 λεπτά. Σουρώνουμε τα noodles, τα αδειάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Θερμίδες: 380kcals